Acties

Momenteel hebben we diverse leuke acties lopen om kennis te maken met de tennissport en natuurlijk met onze vereniging.

ACTIE 1: 'Balletje slaan'
De landelijke campagne 'Balletje slaan' is een initiatief van Wijzijntennis.nl. Het houdt in dat je vrijblijvend eens kennis kunt maken met de tennissport en specifiek tennis bij de leukste club van Hoofddorp! Onze leden staan klaar om je te helpen en om je wegwijs te maken.
 
Kijk voor meer informatie en inschrijven op Wijzijntennis.nl of stuur een e-mail naar [email protected] 


ACTIE 2: Zomerchallenge

Ben jij het sportieve type dat in de winter te vinden is op het hockey- of voetbalveld, maar wil je ook wel eens dat balletje slaan op de tennisbaan? Dan hebben wij een mooi lidmaatschap voor jou.

Speciaal voor deze "winter-sporters" bieden wij de Zomer Challenge aan: Word lid voor drie zomermaanden (juli-augustus-september) voor de prijs van € 75,00. Je kunt aan al onze activiteiten deelnemen, zoals bijvoorbeeld onze gezellige toernooien. Je kunt 7 dagen in de week spelen, wanneer en hoeveel je maar wilt. Zo kun je het hele jaar door buitensporten. Iets om met je hele team te doen?

Wil je liefst ook nog lessen, dan kan dat. Onze tennisschool kan je een aanbod doen. Heb je nog vragen, of wil je meer weten, mail dan naar [email protected] . Je kunt ook meer lezen over de actie Zomer Challenge op Tennis.nl.

ACTIE 3: "IdB voor de Zorg"

“IdB voor de zorg” is een actie waarin we iets terug willen doen voor de zorgmedewerkers na de zware afgelopen maanden tijdens de Corona-crisis. Medewerkers van het Spaarne Gasthuis zijn benaderd met het aanbod om 5 keer te komen tennissen op ons park. Ook hier geldt dat, indien zij zelf geen tennispartner meenemen, er binnen de club zal worden gekeken of iemand het leuk vindt om samen met hen een balletje te slaan.
Ben jij zorgmedewerker en wil je graag gebruikmaken van deze leuke actie? Stuur dan een berichtje naar [email protected]