Belangrijk! Nieuwe coronamaatregelen per 24 augustus!

25 augustus 2020


In de laatste persconferentie scherpte onze minister-president een aantal coronamaatregelen aan. Door een opleving van het virus is het noodzakelijk om de teugels weer aan te trekken om zo de verspreiding van het virus te beperken. Het bestuur neemt deze waarschuwing serieus. Daarom hebben we op advies van de KNLTB een aantal nieuwe maatregelen genomen. Die gaan in op maandag 24 augustus.

Belangrijk is dat we alle bezoekers op het park moeten registreren. Dit is verplicht voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

Digitaal en fysiek afhangen.
Je kunt nu weer digitaal afhangen. Dit gaat hetzelfde als eerder dit jaar, via de KNLTB-ClubApp.

Nieuw is:
• Je kunt nu digitaal én via het afhangbord in de kantine afhangen. De ClupApp is gekoppeld aan het afhangbord. Jouw digitale reserveringen zijn direct zichtbaar op het bord en kunnen niet door anderen worden overschreven.
• De tijden die je nu kunt reserveren zijn:
o voor singles: 30 minuten
o voor dubbels: 45 minuten
o Uiteraard kun je niet in één keer voor een hele avond afhangen.
• Let op! Zonder reservering (digitaal of fysiek) kan en mag er NIET worden gespeeld. Dit geldt óók als de kantine is gesloten.

Registreren bezoekers en toeschouwers
• Bezoekers en toeschouwers moeten zich schriftelijk melden bij de ingang, zeker tijdens de komende clubactiviteiten.

• Spelers hoeven dat niet, omdat zij geregistreerd staan via het afhangsysteem of het toernooischema.
Nieuwe routing in kantine
• De routing in de kantine wordt omgedraaid. De ingang komt dus bij de schuifdeur en de uitgang komt bij de kantinedeur. Dit is, zowel voor de uitgifte van de drankjes als de loop naar het terras, eenvoudiger.

1,5 meter
• De 1,5 meter blijft op het hele park van kracht en dient door iedereen in acht te worden genomen. Elkaar hierop aanspreken is niet gek, maar getuigt van verantwoordelijkheid.
• Maak zoveel mogelijk gebruik van de beschikbare zitplaatsen.

Mooie activiteiten: laten we het zo houden!

Iedereen is blij dat we nog steeds lekker buiten kunnen tennissen en alle evenementen waren een groot succes. Met het openingstoernooi, het toernooi voor nieuwe leden, het thuisblijverstoernooi en Men Only hebben we laten zien dat we een gezonde en levendige club zijn. De foto's hieronder laten dat ook zien. Dat willen we zo houden, dus daarom het dringende verzoek om de maatregelen na te leven. Zo zien we de komende evenementen met veel plezier tegemoet.

Zondag is het Ouder-kind toernooi en vanaf donderdag 27 augustus zijn er weer clubkampioenschappen. Bekijk hier de schema's. We gaan elkaar zeker de komende tijd zien en hopen dat het virus onze tennisdeur voorbij gaat.

Groet,
Jeroen Kleinhout

Nieuwscategorieën