Doe mee met de Zomer Challenge!

27 juni 2020


Ben jij het sportieve type dat in de winter te vinden is op het hockeyveld of voetbalveld, maar wil je ook wel eens een balletje slaan op de tennisbaan? En wil je best in de zomermaanden tennissen, maar niet vast zitten aan een langlopend abonnement waar je in het najaar nauwelijks gebruik van maakt?

Dan hebben wij van Tennisvereniging In den Boogaerd te Hoofddorp een mooi lidmaatschap voor jou! Speciaal voor deze ‘winter’-sporters bieden wij de Zomer Challenge aan: Word lid voor drie zomermaanden (juli-augustus-september) voor de lage prijs van € 75,00. Je kunt aan al onze activiteiten deelnemen zoals bijvoorbeeld onze toernooien.

Je kunt zeven dagen per week spelen wanneer en hoeveel je maar wilt (tenzij er een toernooi is dat alle banen in gebruik heeft). Zo kun je het hele jaar door buiten sporten zonder aan dure abonnementen vast te zitten. Misschien een leuke manier om dit samen met je hele team te doen?

Wil je ook nog graag tennislessen nemen, dan kan dat. Onze tennisschool kan je een aanbod doen. Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Heb je nog vragen, of wil je meer weten mail dan naar [email protected] 

De Zomer Challenge is een initiatief van de KNLTB. Op hun website lees je meer over dit leuke initiatief! 

Nieuwscategorieën