Kom een “Balletje slaan” !

25 juni 2020


Op dit moment loopt er een leuke campagne voor mensen die graag eens kennis willen maken met de tennissport. De landelijke projectgroep “Wij zijn tennis” heeft namelijk de campagne ‘Balletje slaan’ gelanceerd. Toptennissers zoals Kiki Bertens en Robin Haase steunen deze campagne en geven er ook veel ruchtbaarheid aan via hun social mediakanalen.

Ook bij TV In den Boogaerd doen wij graag mee met deze toffe campagne! Wil jij ook graag een “Balletje slaan”, dan ben je van harte welkom op ons mooie tennispark. Onze leden staan voor je klaar om jou kennis te laten maken met de tennissport.

De missie van “Balletje slaan” is om mensen te laten tennissen die misschien weinig sporten, altijd al eens een balletje wilden slaan, die tennis weer op willen pakken, of die juist hun eigen sport momenteel niet kunnen beoefenen vanwege de Corona-maatregelen. Wij laten je graag de charme van de tennisgemeenschap zien: gastvrij en laagdrempelig. Tennis is namelijk niet alleen supergezond en (tegenwoordig niet onbelangrijk) Corona-proof, het is ook nog eens een sport voor iedereen. Of je nu jong, oud, fit of juist een tikkeltje roestig bent…op de tennisbaan kan iedereen plezier hebben.  

Wij laten het je graag zien. Kom je ook?
Je kunt je inschrijven via www.wijzijntennis.nl of stuur een mailtje naar [email protected] om je aan te melden.   

Nieuwscategorieën