Laddercompetitie bij IdB van start

07 juni 2021


Terug van weggeweest! De Laddercompetitie.

 

Wat is het? 

Het is weer mogelijk om mee te doen aan de laddercompetitie. Ongeacht je speelsterkte kun je je aanmelden en zo op een leuke manier nieuwe tennismaatjes leren kennen! 

Je wordt op sterkte ingedeeld. De beste spelers staan bovenaan de ladder en de beginners onderaan. Zo heb je de mogelijkheid om met andere leden van je eigen niveau te tennissen. 

Hoe werkt het? 

Je kunt iemand uitdagen die maximaal 3 treden boven je staat. Je stelt zelf een moment voor om de wedstrijd te spelen. Als degene die wordt uitgedaagd de uitnodiging accepteert, reserveer je een baan en speel je de wedstrijd. Als je op een rustig moment afspreekt (bijvoorbeeld in het weekend of overdag) is er meestal genoeg tijd om een volledige wedstrijd te spelen. Op drukke momenten kan je ervoor kiezen om in verkorte sets te spelen (bv. tot en met 4) of door te tellen tot je wordt afgehangen. Spreek van tevoren af hoe je wilt spelen. 

Na de wedstrijd voer je de uitslag in en wordt de ladder hierop aangepast. Zo kan je stap voor stap hoger op de ladder komen. Als je verliest, kan je dezelfde speler nog een keer uitdagen. 

Hoe doe je mee? 

De laddercompetitie is beschikbaar via de KNLTB Club app of door in te loggen via de website van TV In den Boogaerd. Via de KNLTB Club app kan je je inschrijven door te klikken op ‘Ladder’. Bij ‘Beschikbaar’ staat dan de laddercompetitie waar je je voor kunt inschrijven. Vervolgens vind je de ladder onder ‘Mijn competities’.  
In de ladder zie je wie je kunt uitdagen. Als je iemand hebt uitgedaagd, ontvangt de ander een e-mail met het voorstel. Je reageert in de app op de uitdaging door te accepteren, af te wijzen of een nieuw tijdstip voor te stellen. 

Voor meer informatie over de KNLTB Club App en een uitgebreidere handleiding voor de ladder kun je hier terecht. 

Wanneer start de ladder? 

Alle ladders zijn gestart, dus je kunt je nu opgeven. Veel plezier!

Heb je nog vragen? 

Stuur dan gerust een e-mail naar [email protected]

 

Nieuwscategorieën