Maatregelen i.v.m. drukte op de padelbanen

18 september 2023


Zoals velen van jullie hebben gemerkt, zijn de padelbanen op doordeweekse avonden moeilijker te boeken. Enerzijds komt dat door onze snelle ledengroei en anderzijds zien we ook dat er veel reserveringen worden gemaakt die last-minute worden geannuleerd, of niet worden ingevuld.

Om zoveel mogelijk leden de mogelijkheid te geven om in deze piekmomenten te spelen, kunnen we een aantal maatregelen nemen. Uit een recente peiling, in de Whatsapp groep van de IdB-padelleden, bleek dat de meeste leden een voorkeur hebben voor het verplicht reserveren met 4 personen per baan en/of het beperken van het aantal momenten waarop je in de piekuren kan spelen.

We hebben ook naar ervaringen bij andere verenigingen geïnformeerd. Daaruit blijkt dat een combinatie van deze twee maatregelen het meest effectief is. 

Als bestuur willen we het stapsgewijs opbouwen. Omdat er verhoudingsgewijs meer reserveringen worden geannuleerd, waarbij slechts 2 personen per baan zijn geboekt, zullen we daar als eerste op inspelen.
Vanaf woensdag 20 september a.s. kan er, per reservering in de piekuren van 19.00 - 22.30 uur, nog maar met 4 personen per baan worden gereserveerd.
Na 3 weken evalueren we deze maatregel en mocht dit onvoldoende effect hebben, dan zullen we het aantal reserveringen in de piekuren beperken.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Met vriendelijke groet

Bestuur IdB

Nieuwscategorieën