Nieuwsbericht van de voorzitter

27 juni 2020


Ja, we hebben het zojuist goed gehoord van Mark:


DE KANTINE MAG WEER OPEN PER 1 JULI!


We zijn hier natuurlijk heel blij mee. We hebben hier met elkaar lang naar uitgekeken en nu gaat het gebeuren.

De voorbereidingen zijn getroffen
Wij hebben in de tussentijd niet stil gezeten en de nodige voorbereidingen zijn getroffen.
De bestelling voor het bier, de wijn en de frisdranken staat klaar. De kantine is grondig schoongemaakt, de nieuwe verlichting doet het en de mooi geschilderde wand is een plezier om naar te kijken.
De lijnen voor de routing zijn aangebracht, de tafels zijn gerangschikt op het terras en de glazen zijn gespoeld. Uiteraard hebben we ook gezorgd voor de juiste hygiënemaatregelen, zoals onder andere een plexiglas plaat boven de bar om het barpersoneel goed te kunnen beschermen.

Hierover gesproken; het schema om je in te schrijven voor een bardienst is weer geopend. De noodzaak om een dienst te draaien, zodat we allemaal kunnen genieten, is groot dus help Leo en geef je snel op om een dienst te draaien. Dit kan door in te loggen bij 'Mijn Club' op onze website en in de dienstenplanner een bardienst te plannen.

Sponsoractie
Het is leuk en goed om te melden dat wij, als bestuur aangenaam verrast waren, met de vele positieve reacties op de sponsoractie. Vele bestellingen van wijnpakketten en de nodige directe financiële bijdragen hebben we mogen ontvangen. Een exacte balans van deze actie zal ik volgende maand geven, daar de actie nog steeds loopt. Zie ook de flyer onder aan dit bericht voor meer informatie en hoe je mee kunt doen.

Project ledenwerving
Het is ook goed om te merken dat er door de groep van de ledenwerving hard wordt gewerkt op verschillende vlakken. Balletje Slaan, de Zomer Challenge en het project IdB Bedankt de Zorg zijn nu al succesnummers te noemen. Volg de website voor de nodige details.

Terrasopeningstoernooi
Uiteraard maak ik jullie ook via deze brief graag attent op het eerste evenement van dit seizoen: het "TERRASOPENINGSTOERNOOI" op zondagmiddag 5 juli. Verdere berichtgeving hierover zal plaatsvinden via een aparte e-mail. We gaan hier een mooie en gezellige dag van maken.

Het mag duidelijk zijn, we zijn allemaal erg enthousiast, maar laten we wel onze eigen verantwoordelijkheid nemen en elkaar de ruimte geven waar nodig, letterlijk en figuurlijk!!

Tot snel
Jeroen Kleinhout
 
PS Denk ook nog even aan het opgeven voor de Najaarscompetitie 2020 (aanmelden kan door te mailen naar [email protected]indenboogaerd.nl)!

Nieuwscategorieën