Schrijf je nu in voor onze Open Toernooien!

28 april 2019


Vanaf deze week is het weer mogelijk om in te schrijven voor de toffe Open Toernooien van Tennisvereniging In den Boogaerd! Lees meer over onze toernooien en schrijf je snel in!

Het GRIPWOOD In den Boogaerd Open Toernooi is één van de gezelligste tennistoernooien in de Haarlemmermeer. Mooie tenniswedstrijden, een zonnig terras en lekker eten zijn de ingrediënten die dit toernooi elk jaar weer tot een groot succes maken! Het GRIPWOOD In den Boogaerd Open duurt van zondag 16 tot en met zondag 23 juni en zal in de avonduren en tijdens de weekenden gespeeld worden. 
Klik hier om in te schrijven voor het GRIPWOOD In den Boogaerd Open. 

Voor 50+ tennissers is er overdag het In den Boogaerd Veteranen Open. Vorig jaar bleek dit nieuwe toernooi een mooie aanvulling te zijn op het GRIPWOOD In den Boogaerd Open. Er wordt gespeeld in de HD, DD en GD-categoriën 50+ en 65+. Het is ook mogelijk om zowel aan het Veteranen Open als aan het GRIPWOOD IdB Open mee te doen. 
Klik hier om in te schrijven voor het In den Boogaerd Veteranen Open. 

Heb je nog vragen over onze Open Toernooien? Stuur dan een berichtje aan [email protected]. We hopen je in juni op ons mooie tennispark te zien!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 561 1450

Address

Adrianahoeve 12
2131 MN Hoofddorp