Terugblik op twee succesvolle Open Toernooien!

24 juni 2019


Op zondag 17 juni ging het GRIPWOOD IdB Open Toernooi van start. Twee dagen later het IdB Veteranen Open Dubbel Toernooi, dat nu voor de tweede keer op rij werd georganiseerd. Op beide toernooien werd goed ingeschreven en er waren veel mooie wedstrijden te zien!

Waar we aan het begin van de week nog wat bezorgd naar de weerberichten keken (code geel op woensdag!), bleek die angst uiteindelijk niet nodig te zijn. Op een paar dikke druppels regen na hebben we het verder droog gehouden en konden alle wedstrijden gewoon buiten worden gespeeld.

Veel mooie wedstrijden!

Bij de Heren Dubbel trokken vooral de wedstrijden in de poule van de Heren Dubbel 2 veel publiek. Zowel Niels van den Oever en Sander Bootsma als THW-trainer Tim Wiers met de jonge Donny Otten lieten prachtig tennis zien, maar uiteindelijk gingen Colin de Heer en Mark Logger er met de prijzen vandoor! Het vierde dubbel in deze poule (Jasper van Leeuwen/Mark van Zoolingen) weerde zich ook kranig maar moest helaas met een blessure opgeven.

Er werd niet alleen op dit hoge niveau getennist; ook in de andere categorieën werd er volop en fanatiek gespeeld. 

Feestavond

Op vrijdag, de slottdag van het Open Veteranen Dubbel Toernooi, werd er door een groot aantal deelnemers nog lang nageborreld op het zonnige terras. Een mooi begin van de vrijdagavond, want ook dit jaar werd op deze dag weer, traditioneel, de feestavond gehouden! Er was een DJ, er waren lekkere hapjes en natuurlijk de loterij! Heel wat mooie prijzen, zoals een wijnproeverij voor 10 personen en een echte Bastard kamado, vonden hun weg naar de gelukkige winnaars.

Een zonnig finaleweekend

We sloten het toernooi af met een heerlijk zomers finaleweekend! Hoewel de deelnemers stonden te puffen en zweten op de baan, was het toch wel erg genieten van het zonnige weer. 

Vanaf woensdag was de foodtruck van Chef's on Wheels elke dag geopend; op de finaledag kwam daar ook de welbekende wijnbar van Wijn op Wielen nog bij. Zo konden het toegestroomde publiek en de prijswinnaars, die nog op de prijsuitreiking moesten wachten, onder het genot van een hapje en drankje, naar de laatste wedstrijden kijken. 

Na een dankwoord door de voorzitter van de vereniging werden de prijzen uitgereikt. Een mooie toernooiweek is alweer ten einde! We willen alle deelnemers danken voor hun aanwezigheid, en uiteraard de organisatie voor het opzetten van een heel geslaagd toernooi! 

Tenslotte willen we onze sponsoren, waaronder hoofdsponsor GRIPWOOD, danken voor hun bijdrage! 

Door onze fotografen John en Hugo zijn er tijdens de toernooiweek honderden foto's gemaakt. Deze zijn te bekijken op www.idbopen.nl 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 23 561 1450

Address

Adrianahoeve 12
2131 MN Hoofddorp