Tossen in Coronatijd bij In den Boogaerd

02 april 2021


Al jarenlang wordt er op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagavond getost bij TV In den Boogaerd. Een hele leuke manier om andere clubleden te ontmoeten en zo eens een balletje met anderen te slaan.

Zeker voor nieuwe leden is de toss een aanrader, omdat je zo snel nieuwe mensen binnen de vereniging leert kennen. Er wordt op alle niveaus gespeeld, van beginner tot gevorderde, dus niemand speelt te slecht om mee te doen! In verband met de Corona-richtlijnen is de toss op maandag- en woensdagmorgen en ook op de vrijdagavond momenteel anders dan je bent gewend.

Maandag- en woensdagochtend toss:

Door de grote belangstelling voor deze ochtenden wordt er, tussen 9.00 - 12.00 uur, in twee groepen getost. Daarin speel je twee aansluitende partijen van 45 minuten, startend om 9:00 uur óf om 10:30 uur.  

Vrijdagavond toss:

Op deze avond hebben we twee aparte toss-groepen: een toss voor beginners en een toss voor gevorderden.

De eerste groep is bedoeld voor de echte beginners die, naast tennisles, zelf willen oefenen in het spelen van een wedstrijd.
Er wordt gespeeld in drie rondes van 40 minuten, waarbij je iedere keer tegen anderen speelt; een mooi moment om veel leden te leren kennen. 

Aanmelden:

Je kunt je opgeven voor de toss via [email protected] . Doe dit uiterlijk 1 dag van tevoren en vóór 12.00 uur 's middags, door een mail te sturen met je naam en speelsterkte. Je wordt dan (zoveel mogelijk) op sterkte ingedeeld, zodat je leuke wedstrijden speelt! Wij verwachten dat iedereen de coronamaatregelen naleeft, dus houd de anderhalve meter afstand aan en desinfecteer je handen vooraf èn na afloop.  Dank voor je medewerking en veel plezier!

Nieuwscategorieën