Welkom bij Jeugdtennis - en padel bij In den Boogaerd!

Bij T.V. In den Boogaerd vind je de gezelligste en meest enthousiaste jeugd van Hoofddorp! Binnen een dynamische en speelse omgeving hebben we als doel de jeugd van onze vereniging zo veel en zo gezellig mogelijk te laten tennissen en padellen. Daarnaast zijn tennis en padel ook sporten waar kinderen in groeien. We bieden als vereniging kinderen, die graag hun vaardigheden nog meer willen aanscherpen, selectietrainingen aan. We werken daarbij nauw samen met ons trainingsteam, geleid door tennisschool Hoogland-Wiers. De mogelijkheden voor lidmaatschap en tennisles, vind je hier. 

Wil je graag eens de sfeer en het plezier van een tennis- of padelles proeven?

  • Wij nodigen je van harte uit om vijf keer mee te komen trainen voor € 40,-. Meld je via deze link vandaag nog aan! 

Als je graag meer wil weten over tennis in competitieverband, lees dan hier verder


Wij vinden het erg belangrijk dat ontwikkeling en plezier hand in hand gaan. Niet alleen trainen, maar ook vrij spelen én leuke evenementen met elkaar beleven!
Vandaar dat we het hele jaar door allerlei verschillende sport- & spelactiviteiten organiseren, de agenda vind je hieronder.

Januari 2024

We zetten het jaar goed in met de lekkerste oliebollen van Hoofddorp!  Kom van je chill-bank af voor een sportief potje tennisplezier waar je het heel warm van krijgt!

Februari 2024

Trek je knotsgekke pak aan en laat ons je tenniskunsten zien als clown, piraat, of draak! Op 21 februari gaan we met z’n allen carnaval tennissen. Mis het niet!


Maart 2024
Eind maart is het weer zover, dan mogen we weer de wei in, ofwel trappelend naar buiten en tennissen op onze mooie gravelbanen. Of kom je opwarmen op de padelbaan? Zorg dat je erbij bent op dit mooie jaarlijkse openingsevent en neem al je sportieve vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee. Tennis, leuke spelletjes én een springkussen staan op je te wachten. 


Maart tot en met juni 2024
De voorjaarscompetitie is hét evenement om te laten zien wat je hebt geleerd tijdens de winterlessen. En natuurlijk om veel plezier te hebben met je teamgenoten, want wat is er fijner dan met je maatjes op pad te gaan en leuke potten te spelen?


Juni 2024
Voor onze competitief spelende jeugdleden is er de mogelijkheid om extra te trainen in het kader van de selectietraining. Deze training is extra, bovenop het standaard lespakket, en daarvoor word je uitgenodigd door onze tennisschool. 


Juni en juli 2024
Vrij spelen tegen leeftijdsgenoten van andere clubs, hoe tof is dat! Samen met T.V. Hoofddorp spelen we tussen de competities door een aantal vrijdagen vrij, met en tegen elkaar. De ene keer bij ons op het park, de andere keer bij onze tennisburen. We spelen van 16:30 -18:00 en dit zijn de speeldata: 

  • 07 juni bij T.V. Hoofddorp
  • 14 juni bij T.V. In den Boogaerd
  • 21 juni bij T.V. Hoofddorp
  • 28 juni bij T.V. In den Boogaerd
  • 05 juli bij T.V. Hoofddorp
  • 12 juli bij T.V. In den Boogaerd 


T.V. Hoofddorp is makkelijk te bereiken en ligt naast de Dik Tromhal waar we ook binnen trainen.

Zondag 09 juni 2024
Dit jaar is T.V. in den Boogaerd aanwezig op de jaarlijkse Sport- en cultuurfair van de Haarlemmermeer. Aan de Toolenburgse plas vind je ons met een tennisoefenveldje en hier kan je dus zelf komen proberen. Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom langs tussen 11:00 en 16:00 uur. 

Clubkampioenschappen tennis zaterdag 15 juni tot en met zondag 22 juni 2024
Wie kroont zich dit jaar tot clubkampioen in zijn/haar categorie? Tijdens de week van 17 juni speelt iedereen zijn wedstrijdjes en op zaterdag wordt de week afgesloten met de finales. Schrijf je nu hier in!

Vrijdag 05 juli en zaterdag 06 juli 2024
Hét evenement van de jeugd van In den Boogaerd is absoluut het jaarlijkse kamp; met je tent op het grasveld van de club! We doen spellen, we tennissen en padellen, barbecueën en houden een heuse bonte avond waar jij jouw talent mag laten zien! 


Zaterdag 31 augustus 2024
Een traditie op onze kalender is het supergezellige ouder-kind toernooi: met je vader/moeder, opa/oma speel je tegen andere duo's in een aantal speelrondes. Wie weet ga jij op het eind met de felbegeerde beker naar huis!


September en oktober 2024
Half september start de najaarscompetitie. Opnieuw spelen onze jeugdcompetitieteams tegen andere teams uit de regio. Kom je ze ook aanmoedigen?


Vrijdag 01 november 2024
Skeletten, heksen en ander gespuis. Het is weer tijd voor het Halloween griezelfeest! Met erg griezelige spellen en heksenpannenkoeken maken we er weer een leuke middag/avond van. See you there…if you dare! 

De data voor de jeugdactiviteiten staan ook in de clubagenda op deze website. 

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op via [email protected]