Toss

Al jarenlang wordt er op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagavond getosst bij TV In den Boogaerd. Een hele leuke manier om andere clubleden te ontmoeten en om zo eens een balletje met anderen te slaan.

Zeker voor nieuwe leden is de toss een aanrader omdat je zo het makkelijkst nieuwe kennissen binnen de vereniging op doet. Er wordt op alle niveau's gespeeld, van beginner tot gevorderd, dus niemand speelt te slecht om mee te doen! 

In verband met de Corona-richtlijnen is de toss op maandag en woensdag momenteel een "Corona-toss" geworden met iets andere regels dan anders. 

Corona-toss: 

Er wordt getosst op maandagochtend (9.00 - 11.00 uur), woensdagochtend (9.00 - 11.00 uur) en vrijdagavond (19.00 - 21.00 uur). Tijdens de toss worden er vier blokken van 30 minuten gespeeld. Wil je maar anderhalf uur tennissen, dan kan dat dus ook. 

Bij de vrijdagavond-toss hoef je je niet van tevoren aan te melden; bij de toss op maandag- en woensdagochtend wel. Meld je daarvoor uiterlijk 1 dag van tevoren, voor 12 uur 's middags, aan voor een toss door een mailtje te sturen naar [email protected] met je naam en speelsterkte. Je wordt dan op sterkte ingedeeld, zodat je ongetwijfeld leuke wedstrijden speelt!

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: het is echt voor elk niveau dus zelfs als je net begonnen bent, ben je hartelijk welkom op de toss!