Toss

Al jarenlang wordt er op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagavond getosst bij TV In den Boogaerd. Een hele leuke manier om andere clubleden te ontmoeten en zo eens een balletje met anderen te slaan.

Zeker voor nieuwe leden is de toss een aanrader, omdat je op die manier snel nieuwe mensen binnen de vereniging leert kennen. Er wordt op alle niveaus gespeeld, van beginner tot gevorderde, dus niemand speelt te slecht om mee te doen! 

In verband met de Corona-richtlijnen is de toss op maandag- en woensdagmorgen en ook op de vrijdagavond momenteel anders dan je bent gewend.

Corona-toss: 

Er wordt getost op maandagochtend (9.00 - 12.00 uur), woensdagochtend (9.00 - 12.00 uur) en vrijdagavond (19.00 - 21.00 uur). Tijdens de toss worden er vier blokken van 30 minuten gespeeld. Wil je maar anderhalf uur tennissen, dan kan dat dus ook. 

Bij de toss op maandag- en woensdagochtend, moet je je, uiterlijk 1 dag van tevoren, voor 12.00 uur 's middags, aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] met je naam en speelsterkte. Je wordt dan op sterkte ingedeeld, zodat je leuke wedstrijden speelt!

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: het is echt voor elk niveau dus zelfs als je net bent begonnen, ben je van harte welkom op de toss!