Lidmaatschap, informatie senioren tennis en/of padel

Ben je op zoek naar een gezellige tennis- en/of padelvereniging in Hoofddorp, dan ben je bij In den Boogaerd aan het juiste adres. 

TENNIS

Als lid van onze tennisvereniging kan je tussen april en december (zolang het weer het toelaat) dagelijks gebruik maken van ons prachtige tennispark.
We organiseren gezellige toernooien, je kunt competitie spelen en/of tennisles nemen.

Ben je een nieuw lid en wil je graag andere clubleden leren kennen? Dat kan eenvoudig door eens mee te doen met de toss op maandag- of woensdagochtend, of op de vrijdagavond. Hier leer je op een laagdrempelige manier andere IdB-leden kennen.  

Inschrijven als tennislid kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden", rechtsboven in het scherm, te klikken en het inschijfformulier in te vullen.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Voor NIEUWE* SENIOR TENNISLEDEN hebben wij in 2023 een speciale eerstejaars aanbieding:

  • Een volledig lidmaatschap, zonder tennislessen, voor € 145,--. *nieuw betekent dat je de afgelopen 3 jaar geen lid van IdB bent geweest.

DE TARIEVEN VOOR BESTAANDE TENNISLEDEN ZIJN IN 2023:

  • Senioren van 18 jaar en ouder, zonder les: € 190,--;
  • Senioren met beperkt speelrecht (daglid) van 18 jaar en ouder (alleen (tennis)speelrecht op doordeweekse dagen van 9.00 tot 18.00 uur) en zonder les: € 155,--;
  • Wil je, naast tennissen, ook een heel jaar lang (januari-december) padel toevoegen aan je tennislidmaatschap, dan zijn de kosten hiervoor € 50,--, bovenop het tennislidmaatschap van je keuze; je krijgt dan een Combi Tennis-Padel lidmaatschap (momenteel niet mogelijk, vanwege een tijdelijke ledenstop voor padel). Voor een volledig lidmaatschap betekent dit een contributiebedrag van € 240,-- en voor een daglidmaatschap € 205,--. Padel spelen mag met een daglidmaatschap altijd, dus ook na 18.00 uur en in de weekenden. 

PADEL - TIJDELIJKE LEDENSTOP voor NIEUWE LIDMAATSCHAPPEN 

Niet leden kunnen voor het spelen van padel lid worden van In den Boogaerd, óf een losse baan huren (zie onderaan deze pagina). 

  • Een jaarlidmaatschap (januari-december) Padel Only kost € 195,--* · momenteel niet beschikbaar!
  • Wil je, naast padel, in de zomermaanden (april-december) ook tennissen, dan zijn de kosten voor een Combi lidmaatschap Padel-Tennis € 240,--.  momenteel niet beschikbaar!

* word je ná 1 april, 1 juli of 1 oktober Padel-Only-lid, dan wordt, tot 31 december, een gereduceerd bedrag in rekening gebracht.

Vanaf 1 april is dat € 155,--, vanaf 1 juli € 115,-- en vanaf 1 oktober € 75,--.

Wil je, als bestaand tennislid ook padel spelen, stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie: [email protected] zodat je lidmaatschap kan worden aangepast.

Voor jeugdleden gelden andere tarieven. Kijk hiervoor op de website bij de lidmaatschappen voor junioren.

Als je geen lid bent van TV In den Boogaerd, dan kun je een padelbaan huren via padelboeker https://padelboeker.nl/club/29702

Aarzel niet langer en meld je aan!