Lidmaatschap, informatie senioren

Ben je op zoek naar een gezellige tennisvereniging in Hoofddorp, dan ben je bij TV In den Boogaerd aan het juiste adres.
Je bent van harte welkom!


Als lid van onze vereniging kan je tussen april en september/oktober dagelijks gebruik maken van ons prachtige tennispark.
We organiseren gezellige toernooien, je kunt competitie spelen en/of tennisles nemen.

Ben je een nieuw lid en wil je graag andere clubleden leren kennen? Dat kan eenvoudig door eens mee te doen met een toss op maandag- of woensdagochtend, of op de vrijdagavond. Hier leer je op een laagdrempelige manier andere IdB-leden kennen.  

Inschrijven als lid kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden", rechtsboven in het scherm, te klikken en het inschijfformulier in te vullen.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Voor NIEUWE SENIOR LEDEN hebben wij in 2021 een speciale eerstejaars aanbieding:

  • Een volledig lidmaatschap, zonder tennislessen, voor EUR. 135,--;
  • Een volledig lidmaatschap, incl. 10 tennislessen, voor EUR. 180,--.

NB: In het tweede jaar betalen deze nieuwe leden respectievelijk EUR. 155,-- en EUR. 200,-- en in het derde jaar EUR. 180,-- en EUR. 225,--.

DE TARIEVEN VOOR BESTAANDE LEDEN ZIJN IN 2021:

  • Senioren van 20 jaar of ouder EUR. 180,--
  • Senioren met beperkt speelrecht (daglid) voor senioren van 20 jaar of ouder, alleen op doordeweekse dagen tot 18.00 uur). EUR. 145,--.

ZOMER CHALLENGE:

Wil je alleen in de zomermaanden tennissen, dan kan dat via de Zomer Challenge. Drie maanden lang tennissen, met onbeperkt speelrecht, van 1 juli tot en met 30 september, voor € 75,--.

Let op! Bovenstaande bedragen, voor bestaande leden, zijn exclusief tennislessen.

Aarzel niet langer en meld je aan!