Lidmaatschap, informatie senioren tennis en/of padel

Ben je op zoek naar een gezellige tennis- en/of padelvereniging in Hoofddorp, dan ben je bij TV In den Boogaerd aan het juiste adres. 

TENNIS

Als lid van onze tennisvereniging kan je tussen april en september/oktober dagelijks gebruik maken van ons prachtige tennispark.
We organiseren gezellige toernooien, je kunt competitie spelen en/of tennisles nemen.

Ben je een nieuw lid en wil je graag andere clubleden leren kennen? Dat kan eenvoudig door eens mee te doen met een toss op maandag- of woensdagochtend, of op de vrijdagavond. Hier leer je op een laagdrempelige manier andere IdB-leden kennen.  

Inschrijven als tennislid kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden", rechtsboven in het scherm, te klikken en het inschijfformulier in te vullen.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Voor NIEUWE SENIOR TENNISLEDEN hebben wij in 2022 een speciale eerstejaars aanbieding:

  • Een volledig lidmaatschap, zonder tennislessen, voor EUR. 135,--;
  • Een volledig lidmaatschap, incl. 10 tennislessen, voor EUR. 180,--.**

**niet meer mogelijk, aangezien de lesgroepen compleet zijn

DE TARIEVEN VOOR BESTAANDE TENNISLEDEN ZIJN IN 2022:

  • Senioren van 18 jaar en ouder, zonder les: EUR. 180,--;
  • Senioren met beperkt speelrecht (daglid) van 18 jaar en ouder (alleen speelrecht op doordeweekse dagen van 9.00 tot 18.00 uur), zonder les: EUR. 145,--;
  • Wil je, naast tennissen, ook een heel jaar lang (januari-december) padel toevoegen aan je tennislidmaatschap, dan zijn de kosten EUR. 50,-- extra.
  • Als daglid tennis, mag je wèl elke dag van de week padel spelen, dus ook na 18.00 uur en in de weekenden.

ZOMER CHALLENGE  2022

Wil je alleen in de zomermaanden tennissen, dan kan nu via de Zomer Challenge. Drie maanden lang, van 1 juli t/m 30 september, tennissen met onbeperkt speelrecht (excl. lessen) voor € 75,--. 

PADEL

Niet leden kunnen, voor het spelen van padel, lid worden van In den Boogaerd, óf een losse baan huren.  

  • Een jaarlidmaatschap (januari-december) Padel Only kost € 195,--* · 
  • Wil je daarbij in de zomermaanden (april-december) ook tennissen dan zijn de kosten voor een Combi lidmaatschap Padel-Tennis € 230,--.  

* word je na 1 april, 1 juli of 1 oktober Padel-Only-lid, dan wordt, tot 31 dcember, een gereduceerd bedrag in rekening gebracht. Vanaf 1 april is dat € 155,--, vanaf 1 juli € 115,-- en vanaf 1 oktober € 75,--.

Wil je, als bestaand tennislid ook padel spelen, stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie: [email protected] zodat je lidmaatschap kan worden aangepast.

Voor jeugdleden gelden andere tarieven. Kijk hiervoor op de website.

Als je geen lid bent van TV In den Boogaerd, dan kun je een padelbaan huren via padelboeker https://padelboeker.nl/club/29702

Aarzel niet langer en meld je aan!