Lidmaatschap, informatie senioren tennis en/of padel

Ben je op zoek naar een gezellige tennis- en/of padelvereniging in Hoofddorp, dan ben je bij TV In den Boogaerd aan het juiste adres. Je bent van harte welkom!

TENNIS:

Als lid van onze tennisvereniging kan je tussen april en september/oktober dagelijks gebruik maken van ons prachtige tennispark.
We organiseren gezellige toernooien, je kunt competitie spelen en/of tennisles nemen.

Ben je een nieuw lid en wil je graag andere clubleden leren kennen? Dat kan eenvoudig door eens mee te doen met een toss op maandag- of woensdagochtend, of op de vrijdagavond. Hier leer je op een laagdrempelige manier andere IdB-leden kennen.  

Inschrijven als tennislid kan eenvoudig door op de knop ''Lid worden", rechtsboven in het scherm, te klikken en het inschijfformulier in te vullen.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Voor NIEUWE SENIOR TENNISLEDEN hebben wij in 2022 een speciale eerstejaars aanbieding:

  • Een volledig lidmaatschap, zonder tennislessen, voor EUR. 135,--;
  • Een volledig lidmaatschap, incl. 10 tennislessen, voor EUR. 180,--.

NB: In het tweede jaar betalen deze nieuwe leden respectievelijk EUR. 155,-- en EUR. 200,-- en in het derde jaar EUR. 180,-- en EUR. 225,--.

DE TARIEVEN VOOR BESTAANDE TENNISLEDEN ZIJN IN 2022:

  • Senioren van 18 jaar en ouder EUR. 180,--
  • Senioren met beperkt speelrecht (daglid) van 18 jaar en ouder (alleen speelrecht op doordeweekse dagen van 9.00 tot 18.00 uur). EUR. 145,--.

ZOMER CHALLENGE  2022*

Wil je alleen in de zomermaanden tennissen, dan kan dat via de Zomer Challenge. Drie maanden lang, van 1 juli t/m 30 september, tennissen met onbeperkt speelrecht voor € 75,--. * Onder voorbehoud van aanbod KNLTB in 2022.

Let op! De bovenstaande bedragen, voor bestaande leden, zijn exclusief tennislessen.

PADEL:

Niet leden kunnen voor het spelen van padel een losse baan huren, of lid worden van TV In den Boogaerd. ·        

  • Een padellidmaatschap tot 1 januari 2022 kost € 25,-- · 
  • Een jaarlidmaatschap (januari-december) Padel Only kost €195,-- · 
  • Wil je daarbij in de zomermaanden (april-oktober) ook tennissen dan kost een ·  Combi lidmaatschap Padel-Tennis €230,--.  

De huidige leden van IdB kunnen tot 1 januari 2022 gratis padel spelen binnen hun bestaande lidmaatschap.

Als je vanaf 1-1-2022, naast je tennislidmaatschap, ook padel wilt blijven spelen, dan kost dit voor een heel kalenderjaar €50,--.

Stuur voor deze wijziging een e-mail naar de ledenadministratie: [email protected] zodat je lidmaatschap op 1 januari 2022 wordt aangepast.

Voor jeugdleden gelden andere tarieven.

Als je geen lid bent van TV In den Boogaerd, dan kun je een padelbaan huren via padelboeker https://padelboeker.nl/club/29702

Aarzel niet langer en meld je aan!