Algemene informatie Tennis- en Padelvereniging In den Boogaerd

In den Boogaerd (IdB) in Hoofddorp is opgericht in 1977. Het is een gezellige vereniging waar zowel recreatief als in competitief verband kan worden gespeeld.
Sinds oktober 2021 heeft In den Boogaerd ook padelbanen, op dit moment vier. 

Het park
Het fraaie tennis- en padelpark, heeft acht goed onderhouden gravelbanen en vier padelbanen en ligt aan de rand van het Haarlemmermeerse Bos. Het park is ruim opgezet en biedt voldoende parkeergelegenheid. Vanaf het gezellige terras heb je een prachtig uitzicht over de banen. Het park is dagelijks, tussen 09.00 en 23.00 uur, geopend. Dankzij de uitstekende verlichting kan er ook ’s avonds worden getennist, of padel worden gespeeld. Het tenniseizoen loopt van 1 april t/m eind decemer (zolang het weet het toelaat). Padel spelen kun je van 1 januari t/m 31 december.

Vrijwilligers
TV In den Boogaerd heeft een groot aantal vrijwilligers. Zij zorgen er o.a. voor dat de bar wordt bezet, het groen op het park wordt onderhouden en er leuke toernooien worden georganiseerd. Dankzij deze vrijwilligers kunnen de barprijzen laag worden gehouden en ziet het park er altijd uitstekend verzorgd uit. Ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan!

Enthousiast geworden?
Kom dan ook eens langs om de sfeer te proeven. Aanmelden als lid kan via deze website. Ga naar de tab "Lid worden". Daar vind je ook de meest recente contributiebedragen. Als je nog vragen hebt, e-mail ons dan ([email protected]). We vertellen je graag nog meer.

Voor vragen over het lidmaatschap kun je e-mailen naar [email protected]

Tennisvereniging In den Boogaerd
Park: Adrianahoeve 12, 2131 MN Hoofddorp Post: Postbus 340, 2130 AH Hoofddorp

IBAN rekeningnummer: NL20INGB0655434771