Algemene informatie TV In den Boogaerd

Tennisvereniging In den Boogaerd (IdB) in Hoofddorp is opgericht in 1977. Het is een gezellige vereniging waar zowel recreatief als in competitief verband kan worden gespeeld.

Tennispark
Het fraaie tennispark, met tien goed onderhouden gravelbanen, ligt aan de rand van het Haarlemmermeerse Bos. Het park is ruim opgezet en biedt voldoende parkeergelegenheid. Vanaf het gezellige terras heb je een prachtig uitzicht over het park en de banen. Van begin april tot eind september is het park dagelijks, tussen 08.00 en 23.00 uur, geopend. Dankzij de uitstekende verlichting kan er ook ’s avonds worden getennist. Ook in oktober kan overdag nog worden gespeeld en kun je meedoen met de toss op vrijdagavond. 

Vrijwilligers
TV In den Boogaerd heeft een groot aantal vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat de bar wordt bezet, het groen op het park wordt onderhouden en er leuke toernooien worden georganiseerd. Dankzij deze vrijwilligers kunnen de barprijzen laag worden gehouden en ziet het park er altijd uitstekend verzorgd uit. Ook vrijwilliger worden? Meld je dan aan!

Enthousiast geworden?
Kom dan gerust eens langs om de sfeer te proeven. Aanmelden als lid kan via deze website. Ga naar de tab "Lid worden". Daar vind je ook de meest recente contributiebedragen. Als je nog vragen hebt, e-mail ons dan ([email protected]). We vertellen je dan graag nog meer.

Voor vragen over het lidmaatschap kun je e-mailen naar [email protected]

Tennisvereniging In den Boogaerd
Park: Adrianahoeve 12, 2131 MN Hoofddorp Post: Postbus 340, 2130 AH Hoofddorp

IBAN rekeningnummer: NL20INGB0655434771

2020 - IdB INFORMATIEBOEKJE ORIGINEEL - februari 2020.pdf