IdB Open tennistoernooi

Beste toernooispeler,

De laatste week om je in te schrijven voor het In den Boogaerd Open is inmiddels ingegaan en we zijn de 200 inschrijvingen al gepasseerd. Uiteraard willen wij zoveel mogelijk inschrijvingen ontvangen, vandaar deze reminder. Ben je net terug van vakantie, dan is dit het moment om tennis te combineren met een hoop gezelligheid. 

Het toernooi vindt plaats in week 33. Overdag wordt het Veteranen Dubbel Open gespeeld en in de avonden en het weekend ons IdB Open.

Het IdB Open start officieel op maandag 15 augustus en de finales zullen op zondag 21 augustus worden gespeeld. 
Wanneer er heel veel inschrijvingen zijn, dan beginnen we al in het voorweekend.

Je kunt je inschrijven voor de speelsterktes 2 t/m 9, in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD en in de leeftijdscategorieën 17+ of 35+; dit is afhankelijk van de categorie. 

Naast tennis staat ook gezelligheid hoog in het vaandel. We hebben op vrijdag 19 augustus een feestavond georganiseerd met een fantastische DJ. Voordat de DJ ons laat swingen, worden er ook spannende wedstrijden gespeeld. Tijdens het kijken naar deze wedstrijden kan je bij 'Wijn op Wielen' een wijntje halen en bij de 'Foodtruck van de Beren' een lekkere versnapering. Bij de feestavond van het IdB Open hoort natuurlijk ook de loterij. Tijdens deze loterij zijn er weer mooie prijzen te winnen. 

Het Veteranen Dubbel Open start op maandag 15 augustus en de finales worden op vrijdag 19 augustus gespeeld. Het is een gezelligheidstoernooi en iedereen kan meedoen, maar het telt niet mee voor je rating. 
We bieden de mogelijkheid om in te schrijven in de categorieën HD, DD, GD, in de 50+ of 65+. 

Dus, ben je niet op vakantie, wil je weer wedstrijden spelen, of wil je je voorbereiden op de competitie, schrijf je dan nu in voor het In den Boogaerd Open of het Veteranen Dubbel Open via één van de linkjes hieronder! 

Ja, ik schrijf mij in voor het In den Boogaerd Open

 

Ja, ik schrijf mij in voor het Veteranen Dubbel Open

 

Inschrijven is mogelijk tot en met 9 augustus 2022.

Hopelijk zien we je op ons mooie park!

Met sportieve groeten,

Team IdB Open

 

Wijn op Wielen