Terug naar overzicht

IdB Klaarona Slottoernooi 2020

Clubhuis (Baan 9, Baan 10, Baan 1, Baan 5, Baan 3, Baan 8, Baan 4, Baan 6, Baan 7, Baan 2)
25-10-2020 12:30 - 25-10-2020 18:00
Kees Ootes

Op zondag 25 oktober (onder voorbehoud van aangepaste richtlijnen van het RIVM) vindt het jaarlijkse slottoernooi van IdB plaats, dat we dit jaar het 'IdB Klaarona Slottoernooi' genoemd hebben. Speel je ook mee? 
We hebben 8 banen tot onze beschikking en kunnen maximaal 64 inschrijvingen hebben. Het toernooi begint om 13.00 uur en de laatste wedstrijden eindigen om 17.00 uur. Inloop met koffie is vanaf 12.30 uur.

Hoe verloopt het toernooi Je schrijft in als individu en speelt 3 wedstrijden van een half uur met na elke ronde een pauze om je weer op te kunnen laden voor de volgende partij. Je speelt in dubbelpartijen met voor elke partij een andere dubbelpartner. Je kunt aangeven dat je 1 wedstrijd met een door jou aangegeven partner wilt spelen. De andere partijen speel je met een door de wedstrijdleiding aangewezen persoon. Tussen de partijen is er telkens 10 minuten voor inspelen gepland zodat de partijen echt een half uur duren. Tussendoor zijn er kleine hapjes om de interne mens te versterken. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. De prijzen zijn niet bedoeld voor de spelers met het hoogst aantal gewonnen games. Het is vooral een gezelligheidstoernooi, probeer er dus zo veel mogelijk leuke partijen van te maken!

Inschrijfgeld en aanmelden De kosten bedragen 5 euro per persoon. Deze kosten worden betaald bij aankomst op het park. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 oktober door een e-mail te sturen met daarin je naam en speelsterkte vermeld, en eventueel een speelpartner voor één partij.  We hopen op een gezellig toernooi met een goede opkomst!

Kees Ootes en Erik de Kort

 

PS. Ondanks dat wij wel klaar zijn met Corona, is Corona dat helaas nog niet met ons. We streven er uiteraard naar om ook dit toernooi op een veilige manier en volgens de RIVM-richtlijnen te organiseren. Houd voldoende afstand van anderen, desinfecteer regelmatig je handen en volg de aangebrachte looproutes op het park!   

  Terug naar overzicht