KNLTB Tiebreak Challengetoernooi tennis en padel

13 april 2024


Ter ere van het 125-jarig jubileum organiseert de KNLTB in 2024 de Tiebreak Challenge: een uniek, groots, landelijk toernooi waaraan alle spelers van alle tennis- en padelclubs in Nederland kunnen deelnemen. Leuk als jullie hieraan meedoen!

De voorrondes worden op zondag 28 april gespeeld op onze eigen club In den Boogaerd, waarbij spelers van alle leeftijden en niveaus met, èn door elkaar heen, spelen met een gelijke kans op een ticket voor de finaledag. De finalewedstrijden vinden plaats op het Libéma Open in Rosmalen. Daar wil toch iedereen een keer spelen!

Details zie bijgevoegd pdf

Inschrijven

Je speelt met een vaste dubbelpartner. Je kan maar met één partner spelen en niet twee keer inschrijven. Je partner is ook lid van IdB. Je moet allebei inschrijven voor het toernooi.

Het inschrijven kan via onderstaande link.

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/events.aspx?id=cde8abb7-0bbd-4981-9c13-c3b3e3a50840 

Let op dat je bij het inschrijven goed kijkt naar de juiste vereniging en de juiste spelsoort, tennis of padel. In het programma is het niet mogelijk om je voor beide toernooien in te schrijven.

De uiterste inschrijfdatum is 19 april 23.59 uur. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk. Zorg dan ook dat beide spelers voor die tijd zijn ingeschreven, anders word je uitgeloot.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Het toernooi telt niet mee voor je rating, tennis of padel.

28 april tiebreak challenge.pdf

Nieuwscategorieën